Print je Feestje - onze producten

Maak van je kinderfeestje een Feest! met één van onze feestelijke producten!

Bij Print je Feestje shop je unieke producten. Of het nu gaat om een uitnodiging, een compleet kinderfeestje of een leuke traktatie, we maken niet alleen je kind gelukkig met onze producten maar ook jou; een kinderfeestje of verjaardag organiseren wordt zo namelijk kinderspel.

 

Kinderfeestje thuis

Een feestje begint natuurlijk al bij de uitnodiging. De tekst van de uitnodiging kinderfeestje kun je eenvoudig zelf aanpassen in onze online ontwerptool. Kies voor drukwerk of een digitaal bestand.

Kies je voor een speurtocht kinderfeestje dan heb je een kant en klaar kinderfeestje in handen. Route uitzetten, een paar huis tuin en keuken artikelen klaarzetten en het feest kan beginnen.

Houden de kinderen meer van puzzelen dan is onze escape room kinderfeestje thuis misschien wel het ideale kinderfeestje voor jullie.

En wat dacht je van één van onze traktatielabels. Plaats zelf de naam en leeftijd op de label in onze ontwerptool en print de labels uit of laat ze door ons printen. Bevestig de labels aan je traktatie en je zoon of dochter zal trots als een pauw uitdelen op school of kinderdagverblijf.