tekstblok homepage

Maak van je kinderfeestje een Feest! met één van onze feestelijke producten!

Bij Print je Feestje shop je unieke producten. Of het nu gaat om een uitnodiging, een compleet kinderfeestje of een mooie poster, we maken niet alleen je kind gelukkig met onze producten maar ook jou; een kinderfeestje of verjaardag organiseren wordt zo namelijk kinderspel.

 

Kinderfeestje thuis

Kies je voor een speurtocht kinderfeestje dan heb je een kant en klaar kinderfeestje in handen. Route uitzetten, een paar huis tuin en keuken artikelen klaarzetten en het feest kan beginnen.

Wil je het kinderfeestje thuis organiseren en kun je wel wat extra ideeën gebruiken? Kijk dan eens bij één van onze draaiboeken voor kinderfeestjes. De draaiboeken bevatten veel tips en uitgewerkte activiteiten maar ook een compleet voorbeeldfeestje om het je helemaal gemakkelijk te maken.

Houden de kinderen meer van puzzelen dan is onze escape room kinderfeestje thuis misschien wel het ideale kinderfeestje voor jullie.

Met onze feestpakketten versier je in één keer de feestruimte, feesttafel en traktaties. Dit allemaal in het favoriete thema van jouw zoon of dochter. Bij aanschaf van een speurtocht of draaiboek bestel je deze extra voordelig mee.

Een feestje begint natuurlijk al bij de uitnodiging. De tekst van de uitnodiging kinderfeestje kun je eenvoudig zelf aanpassen in onze online ontwerptool. Kies voor drukwerk of een digitaal bestand.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief