Over mij

Print je Feestje

Jarenlang heb ik themakisten verhuurd waarmee ik veel ouders een stukje heb kunnen ontzorgen tijdens de toch al drukke periode rondom een verjaardag, en niet minder belangrijk: veel kinderen blij heb mogen maken met een leuk kinderfeestje thuis! In 2017 was ik toe aan wat verandering en ben ik begonnen met de website Print je Feestje, waar alle kinderfeestjes zoals de speurtochten en de themafeestjes als e-book te bestellen zijn. Op Print je Feestje bestel je ook leuke uitnodigingen voor kinderen en heel veel printables om traktaties of de feestruimte mee te versieren.

De themafeestjes zijn uitgewerkt tot complete draaiboeken met heel veel algemene tips, maar dienen natuurlijk vooral als inspiratie voor spellen, knutselwerkjes, versiering, eten en drinken binnen het specifieke thema. Ook een compleet voorbeeld kinderfeestje ontbreekt niet. Om het je als ouder nog gemakkelijker te maken, krijg je bij elk themafeestje een compleet feestpakket met heel veel printables om o.a. je traktaties en de feestruimte mee te versieren. Makkelijker kan het niet toch?

De speurtochten hebben elk een eigen thema. Je ontvangt een duidelijke instructie waarmee je zelf de speurtocht heel eenvoudig kunt uitzetten bij jou in de buurt of thuis als het slecht weer is. Alle onderdelen, zoals een inleidende brief om de kinderen gelijk in het verhaal mee te nemen, alle opdrachtkaarten, routepijlen en per speurtocht andere benodigdheden, zitten in het pakket en hoef je alleen nog maar uit te printen. En natuurlijk ontvang je een mooie uitnodiging voor het kinderfeestje en diploma’s om het geheel compleet te maken.

En er zijn weer nieuwe feestjes in de maak!