Reviews

Ben je een klant van Print je Feestje dan waarderen wij het enorm als je een korte recensie wilt schrijven. Ongeveer 2 weken na de bestelling ontvang je een email waarmee je gemakkelijk je review kunt plaatsen. 

Alle reviews op deze website worden geverifieerd. Alleen reviews van daadwerkelijke klanten van Print je Feestje worden geplaatst. 

Print je Feestje maakt géén gebruik van betaalde of oneigenlijke reviews.

Overzichten reviews

  • Op deze pagina zie je een overzicht van al onze reviews
  • Op de productpagina's zelf worden alle reviews van dat specifieke product of van een gehele productgroep waar dat product onder valt getoond
  • Op onze homepage worden de 50 meest recente vijf-sterren reviews getoond
Based on 307 reviews
79%
(244)
16%
(49)
5%
(14)
0%
(0)
0%
(0)
Ridders en jonkvrouwen

Top!

Afwisselend, duidelijk. Aanrader!

Super leuke verjaardag van onze 9 jarige dochter gehad. Leuke afwisselende opdrachten. Toelichting was erg duidelijk.

Perfect

Heel mooi!

Escaperoom 11 jaar

Was echt heel gaaf! mega leuk spel, en qua tijd ongeveer 75 minuten bezig geweest met de nodige hints. zeker voor herhaling vatbaar!

Super leuk

M
Detective Speurtocht
Mariska Flores
Superleuk feestje!

Wat een superleuk feestje hebben wij gehad! De speurtocht was zeer compleet en aan alles was gedacht! De kinderen vonden het heel leuk om de voetsporen te zoeken en ook de snotdoekjes vonden ze interessant! Zat allemaal goed in elkaar! En...de boef is gevonden hoor!

Knijpfruit wikkel

Gemaakt voor afscheid crèche, super tevreden van! Printen ging makkelijk, ontwerp heel leuk, originele traktaties! Uitstekende service, mail niet meteen toegekomen dus mailtje gestuurd naar verkoopster en kreeg super snel antwoord! Hier ga ik zeker nog bestellen!

Wauw

Wat een mooie uitspraken. Ga hier onze meisjes, 1 die na de zomer naar groep 3 gaat en middelste naar SBO heeel erg blij mee maken. En de afbeeldingen kunnen zowel voor het jonge als de wat oudere kinderen. Echt heel leuk.

Ontzettend leuk!

Gespeeld met 5 kinderen (10 en 11 jaar). Ze vonden het echt ontzettend leuk! Niet te moeilijk en zeker niet te makkelijk. Voorbereiding viel ook erg mee. Een aanrader!

Super

Mijn zoon vierde zijn 10de verjaardagsfeestje.Het was top🤩

Super!!

Wat een uitvinding! En los van het product: uitstekende service door verkoopster zelf (reageert snel en is super klantvriendelijk).

Heel tevreden

Mooie kaart en een snelle reactie!

Super!!!

Heel mooi kaartje, makkelijk te personaliseren, snelle levering!

E
Safari bingo
Eveline Verbunt-Maas
Leuke kaartjes

Handig zo alles bij de hand

Erg leuk!

In twee groepjes de escaperoom gedaan met kinderen van 9 jaar. Precies goed en genoeg uitdaging!

N
Speurtocht Safari
Nellie van Bale
Leuk, afwisselend, uitdagend

De Safarispeurtocht is ontzettend leuk om te doen, vraagt wel veel hulp en voorbereiding.
Veel afwisselende, bijpassende opdrachten die qua niveau goed geschikt zijn voor kleuters en schoolkinderen.

I
Knijpfruit wikkel Safari dieren
Ilse van de kraats
Hartstikke leuk!

Ik kreeg snel een mooie gepersonaliseerde wikkel voor om knijpfruit. Het in elkaar zetten ging ook makkelijk, mede vanwege de duidelijke instructies.

Riddersfeest

De kleuters waren enthousiast over de uitnodiging. Deze werd verwerkt in een zelfgemaakt kasteelkaart. Zeker voor herhaling vatbaar….
Alvast dank!

j
Voetbal bingo
jolien vandeputte
Voetbal bingo

We kochten deze bingo voor het verjaardagsfeestje van ons 6 jarige zoon. We gebruikten hem niet als bingo maar als zoekopdracht voor in de tuin. Eentje was er nier verstopt en met het antwoord kaartje konden ze de volgende opdracht vinden heelnleuk alternatief

Top feestje

Wij hebben een geweldig feestje gehad.
Het was zo ideaal. Uitprinten wat we gingen gebruiken. Veel spelletjes uit het draaiboek maar ook nog wat van onszelf er aan toegevoegd. Ga het zeker meer doen op deze manier.

Erg leuk - Escape Game

Vandaag feestje gehad, 6 jongens van 8 tot 10 jaar. Laptop op tafel met timer op het scherm om de spanning wat te verhogen, ze deden er ong. 3 kwartier over en hebben echt genoten (en ik ook). Moeilijkheidsgraad was precies goed, bijna geen hints moeten geven maar ook niet te makkelijk. Verder erg duidelijke handleiding en compleet. Het was een erg leuk feestje en dat gewoon thuis!

E
Uitnodigingen laten drukken
Evi Van Laethem
Perfecte service

We hadden gekozen omnde uitnodigingen te laten drukken. De levering gebeurde supersnel en de kaartjes waren van perfecte kwaliteit! Heel erg tevreden met het resultaat.

Super!!!

Hele mooie uitnodiging, makkelijk te maken. Zeer snel geleverd/ terug gemaild. Goede hulp bij een vraag.

Super leuke uitnodiging

Voor het kinderfeestje van mijn dochter in beaty stijl een hele leuke uitnoding via deze site gekocht. Ik kon hem zelf nog aanpassen. Iedereen is enthousiast

Super leuk

Gedaan met groep 6ers. Die hadden inderdaad afentoe even een zetje in de goede richting nodig maar genoten er ook echt van. Ik vond het draaiboek heel duidelijk al moest ik voor het potlood even goed lezen.